+40 753-094.949; Fax: +40 0364-730.186
Str. Petuniei, Nr. 7, Sc. D, Ap. 46 Cluj-Napoca, Cluj 400316

RIGOLE DIN BETON CU POLIMERI

parcuri | drumuri | zone industriale

Rigolele se pot folosi în zonele pietonale, parcuri, drumuri, zone industriale sau aeroporturi. Aceste rigole au fost proiectate pentru a oferi stabilitate, capacitate de deversare, longevitate şi soluţii complete de drenaj profesional printr-o gamă largă de produse de la clasele A 15 pana la F 900, menite să îmbine necesităţile de siguranţă cu un aspect estetic al produsului finit.

Utilizarea rigolelor este foarte flexibila, existând posibilitatea de a fi folosite pe orice tip de teren, înlesnind astfel procesul de drenaj. Pe lângă rigole în sine, sunt disponibile toate accesoriile sistemului de drenaj.

RIGOLE DIN BETON TIP NIŞĂ

colectarea liniară a apelor pluviale

Rigolele tip nişă permit colectarea liniară a apelor pluviale şi dirijarea lor către canalul de scurgere. Avantajul utilizării acestor rigole constă în reducerea volumului săpăturilor necesare amplasării lor precum şi în asigurarea captării uniforme a apelor pluviale. Prin respectarea instrucţiunilor de instalare se poate asigura o durată lungă de viaţă a rigolelor deoarece acestea nu conţin piese aflate în mişcare sau supuse frecării, care să poată fi avariate în cursul procesului de exploatare.

Lăţimea rostului (18 sau 30 mm) variază în funcţie de capacitatea lor de scurgere şi de evacuare a apei. Capacitatea portantă acestor rigole aparţine claselor D – F.

Află mai multe…

RIGOLE DIN POLIESTER ARMAT CU FIBRĂ DE STICLĂ

tehnologie nouă utilizată în aeronautică

Rigolele sunt realizate din poliester ramforsat cu fibră de sticlă (GRP= glass-fiber reinforced polyester), un material nou folosit în multe domenii inclusiv în aeronautică şi industria navală datorită durabilităţii şi rigidităţii acestuia. Lăţimile acestor rigole variază de la 100mm la 300mm şi rezistă până la clasa de sarcini E 600.

Timpul dvs. e important pentru noi!
Dorim să vă ajutăm în cel mai scurt timp posibil şi astfel încât să nu vă complicăm viaţa cu mii de detalii tehnice şi desene.
SOLICIT SĂ MĂ CONTACTAŢI